top of page

Over mezelf

Ik leerde Mich De Baere en zijn groepsdynamica kennen in 2002 wat me op een niet aflatend pad van onderzoek en persoonlijke ontwikkeling zette. Het bracht me via Michael Tophoff, Taichi, Thich Nhat Hanh en Quinx tot bij Onelife Energy Field waar ik de voorbije jaren het energiewerk van Michael Barnett in de laatste jaren van zijn leven van nabij volgde. Vele andere workshops en sessies bij o.a. Time To Shine en Alchemy Of Sparks waren een verdere aanvulling en inspiratie voor mijn groei.

Ik verkende uitgebreid de wereld van het Amazone shamanisme en bodywork en verdiep me nu in Inner Child Therapie en familieopstellingen.

In het dagelijks leven noem ik Kris Baert, vader van twee zonen in de jonge volwassenheid en een dochter met down syndroom. Ik werkte 25 jaar als ondernemer, R&D-ingenieur en uitvinder.

Nu  bouw ik stap voor stap mijn nieuw 'werk' en passie uit  met mijn levenspartner Winnie. We kijken er naar uit om jullie te mogen verwelkomen.

Opleidingen en trainingen

Coaching

Voortgezette Training Leiding Geven (IVC), Inner Power (Michael Tophoff), Leading By Being (Quinx), Reis naar je bron (Quinx&Desert-Soul)

Bodywork

Shamanic tantric body de-armouring, TaiChi Yang style (De zachte kracht), Tantra (i.s.m.  Full Of Wonder), Dragon Bodywork (David Savalle)

Familie opstellingen

Inner Child Therapie training, Opleiding Familie en Organisatieopstellingen, Masterclass, assistent (Indra Torsten Preiss)

Sjamanisme

IMG-20230220-WA0004_edited.jpg
Mijn ervaring
Manuel & Indi IAM_edited.jpg

Doorgaans hebben we niet geleerd om te reizen door de vele dimensies en verschillende bewustzijnstoestanden. Via resonantie connecteren we met alle dingen die er zijn en worden we één vloeiend geheel, diep vanbinnen in ons naar buiten en terug, één levendige stroom. Op deze manieren wordt deze wonderlijke plek van stilte en éénheid meer en meer bereikt. Mensen noemen mij Sjamaan, omdat ik de gave bezit mensen hierin mee te nemen. Naast  sjamanisme zijn er nog vele andere bewoordingen mogelijk voor datgene wat eigenlijk niet in woorden te vatten is.

 

bottom of page